"Borders? I have never seen one. But i have heard they exist in the minds of some people." - Thor Heyerdahl

Litt om meg - Nicole Michaud


Hei!

Jeg er en østlending fra Skien med sør amerikanske aner som har bodd i Stavanger siden 2007.

 

Siden tenårene har fysisk bevegelse vært en svært viktig del av livet mitt. Min reise mot yoga begynte gjennom styrketrening - som per i dag fortsatt er en viktig del av mitt bevegelsesregime. Jeg har en holistisk tilnærming på bevegelse - det vil si en bevegelsespraksis som nærer både kropp og sinn. Jeg opplever det som svært berikende og styrkende med oppmerksom og intensjonell bevegelse. Det føles bare så godt!


Alltid søkende på svar over livets store eksistensielle spørsmål, husker jeg godt som liten mammas bøker skrevet av forfatter Conny Mendez omhandlende tema metafysikk. Jeg velger å tro dette sådde et "yoga frø" i meg.

 

Min yoga praksis er mestringsgivende og har en tilstedeværende funksjon. Det er en plass jeg vender hjem til meg selv. Samtidig er det en holdning og en rettesnor i livet der bevisstgjøring, raushet, aksept, ydmykhet og nærvær er fremtredende og viktige.

 

Livet er bevegelse og for meg er fysisk bevegelse synonymt med frihet. Jeg tar det ikke for gitt - bevegelse er et privilegium som jeg hedrer.

 

Jeg er nysgjerrig på livet og på de store eksistensielle spørsmålene livet får oss til å undres over. Jeg er også veldig glad i å lære. Det gjør jeg best ved å lese, by av meg selv og ved å lære bort. 

 

Å undervise i yoga utfordrer meg, men det er her jeg vokser og opplever mestring. 

 

For tiden underviser jeg gruppetimer i yoga på Pulz Treningssenter , House of Movement i Stavanger og  på Hundvåg Fyikalse Institutt.

Utdannelse og Trening


  • Yoga for Athletes Teacher Training Online 25HR av Tiffany Cruikshank - Yoga Medicine 2023
  • 200HR Teacher Training  av European Trainers Academy (tidligere Aura Yoga Academy) 2021
  • Methodical Sequensing Online Training 20HR av Kate Gillespie - Movement Method  2021
  • LesMills Bodybalance Certified Instructor 2012 av Les Mills Nordic AB
  • Praktisk Pedagogisk Utdannelse ved Univeristet i Stavanger 2022
  • Master i Endringsledelse med fokus på relasjonsledelse ved Univeristetet i Stavanger 2019